Euro Consulting SRL

Contact          0344 266 423     0766 202 000   0725 131 994 info@obiectivprotejat.ro

Catalogul de prezentare destinat special Asociatiilor de Proprietari

oferta speciala asociatii proprietari ploiesti

OFERTE SPECIALE SUPRAVEGHERE VIDEO PENTRU SCARIILE DE BLOC

Furturile, talhariile, vandalismele, spargerile din apartamente, patrunderea unor persoane suspecte si neautorizate in scara blocului sunt fapte antisociale care aduc atingere ordinii publice, reprezentand o parte din problemele cu care se confrunta locatarii unui bloc.Astfel sunt necesare luarea unor masuri suplimentare de securitate pentru protectia persoanelor (locatarii scarilor de bloc) si a bunurilor acestora, cu scopul de a descuraja comiterea unor astfel de fapte antisociale .

alarme ploiesti oferta securitate
alarme ploiesti oferta securitate

OFERTE SPECIALE SISTEM DETECTIE SI AVERTIZARE EFRACTIE PENTRU SEDIILE / CASERIILE ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI

alarme ploiesti euroconsulting

OFERTA SPECIALA SERVICE / INTRETINERE INTERFONIE PENTRU SCARIILE DE BLOC

Banalul interfon de bloc așa cum poate este considerat în ziua de astăzi își are originea în nevoia de siguranță și confort al persoanelor care locuiesc într-un imobil cu un spațiu comun SCARA BLOCULUI – nevoia de acces controlat și autorizat în acest spațiu.

DOAR UN EXERCIȚIU DE IMAGINAȚIECum ar fi dacă astăzi scara blocului dumneavoastră nu ar fi dotată cu astfel de sistem : ușa deschisă permanent care nu se închide automat, pătrunderea persoanelor suspecte și neautorizate în spațiul comun către apartamentul dumneavoastră, al câinilor comunitari, al frigului pe timp de iarnă? În urmă cu 15 ani vă gândeați că astăzi nu putem trăi fără telefon mobil și internet?

OFERTA SPECIALA SERVICE / INTRETINERE ILUMINAT PENTRU SCARILE DE BLOC

DOAR UN EXERCITIU DE IMAGINATIE ! Nu merge lumina pe casa scarii la intrarea in scara blocului sau la etajul X . Va propunem cel mai ieftin contract de service / intretinere – doar 1 leu + T.V.A / luna / apartament pentru sistemul de iluminat Verificarea lunara a functionalitatii sistemului de iluninat in parametri optimi : becuri ,senzori prezenta, tablou sigurante – cu recomandari in utilizare si exploatare. BONUS – 2 interventii la solicitarea beneficiarului

 

– BONUS – 2 interventii la solicitarea beneficiarului

PROMOTIE TEHNOLOGIE LED

La semnarea contractului de service pentru sistemele de intefonie si iluminat puteti achizitiona la preturi de importator becuri tehnologie led – 5W,7W,9W,11W care pot inlocui becurile clasice cu incandescenta sau becurile cu halogen care consuma mult, au durata de viata mica si care prin caldura pe care o degaja in timpul functionarii distrug corpul de iluminat si posibil conexiunea cablurilor electrice.OPERATIUNEA DE INLOCUIRE – BONUS – DIN PARTEA NOASTRA ! AVANTAJE : * Economie la facturile de energie electrica : 1 bec de 5W nu consuma cat un bec de 40W sau 60W * Durata de viata mult mai mare : cca. 25000 ore Astfel acel 1 leu + TVA ,investitia lunara de apartament pentru intretinerea sistemului de iluminat nu este o cheltuiala inutila aceasta recuperandu-se prin reducerea costurilor cu energia electrica si a cheltuielilor cu becurile care se ard foarte des. RESTUL ESTE CASTIGUL DUMNEAVOASTRA.