Euro Consulting SRL

Contact          0344 266 423     0766 202 000   0725 131 994 info@obiectivprotejat.ro

Sisteme control de acces pietonal

Descriere

Sistemul de control acces (ACS) – un set de hardware și software, care este proiectat pentru a reglementa traficul prin ușile și turnichete instalate pentru un grup de persoane, precum și pentru a controla mișcarea vehiculelor peste zona de trecere protejata. Controlul accesului se referă la cele mai complexe și activitățile cele mai functionale de orice fel de securitate a sistemelor.

Funcțiile sale includ:

 • Sistem de control al timpului de lucru. Sistemul setează ora de control de sosire, plecare și de ședere în personalul la locul de muncă.
 • Punctele de control de la trecerea persoanelor. Sistemul de control al timpului de călătorie și recunoașterea persoanei la punctul de control.
 • Controlul de trecere anumit traseu. Sistemul de urmărire pentru deplasarea unei anumite persoane in zona și de cartografiere a traseului sau.
 • Control acces. Permis de sistem sau blocarea de catre acesta al accesului unei persoane sau grup de persoane cu modalitati specifice.

Funcțiile ACS oferă, de asemenea capacitatea de a gestiona o varietate de sisteme automate și semi-automate, raportarea cu privire la parametrii stabiliți și de a salva personalul bazei de date.

ACS simplu include dispozitivul de blocare usa pe controller și cititorul.

Un sistem complex este controlat și combinate într-o singură rețea de acces (la cerere) calculator la sistemele de supraveghere video, incendiu și așa mai departe.


 

Setarea de control al accesului de la “CENTRALA” implică următoarele etape:

 1. proiectare rețea sau stand-alone pentru un anumit număr de angajați;
 2. selectarea echipamentelor necesare (controlere, cititoare, încuietori, de identificare, de inchidere de usi, butoane de ieșire), în calea unui obiect de a controla mișcarea sa;Slide instalare profesională de control al accesului conform proiectului (de stabilire de cabluri, punerea a operatorului, conectarea la sistemul de încuietori);
 3. setarea de control al accesului (intrarea în cărțile de acces la date card de memorie, întârzieri de instalare trântind ușa cu ajutorul ușa mai aproape, etc.);
 4. Conexiune interfon SKD (la cerere);
 5. informare cu privire la utilizarea sistemului;
 6. punerea în aplicare completă a sistemului de întreținere (opțional); punerea în aplicare a reparații, reprogramare si imbunatatiri SKD stabilite de alți contractanți.
CONTROL ACCES SI PONTAJ:Centrale de control acces,Cititoare de proximitate, Controlere de acces, Controlere de acces cu functie de pontaj, Sisteme de pontaj, Cartele, taguri de proximitate si accesorii
terminal-control-acces-persoane-ploiesti

Controlere de acces

Controlere de proximitate incorporeaza un cititor de proximitate si capabilitati de control al unui sistem de control acces electromecanic sau electromagnetic (pot functiona ca un sistem de control acces de sine statator – standalone).

 

 

controler-acces
acces-persoane-ploiesti-infractori-pontaj

Sisteme Interlock

Interconectarea conditionata a doua usi este o metoda avansata de conditionare a accesului in spatii cu destinatie speciala, cum ar fi casierii, dispecerate, camere sterile, etc.

Sistemul de conditionare nu permite accesul in spatiul protejat decat in momentul in care ambele cai de acces (usi) sunt inchise. In cazul in care una dintre usi este deschisa, cealalta usa nu se va deschide.

Sistemul se poate realiza cu ajutorul a doua controlere stand-alone ce suporta functie de interconectare sau cu ajutorul centralelor de control acces cu minim 2 usi.

 

 

 

 

sisteme-interlock-ploiesti

Porti batante si turnicheti

control-acces-ploiesti-persoane Portile de restrictionare a accesului, precum portile batante, au un design elegant si sigur si se potrivesc perfect tuturor aplicatiilor ce presupun acordarea accesului intr-un sens si blocarea acestuia in sensul opus.

Poarta batanta pentru acces persoane

 • Capacitate de 25 persoane / minut
 • Bidirectionala sau unidirectionala (selectabil)
 • Anti-blocare (fotocelula)
 • “Fail safe” sau “fail secure” selectabil
 • Timp de trecere ajustabil
 • Electromotor 24V/200W

 


 Turnichetii sunt destinati accesului simplu sau multiplu, unidirectional sau bidirectional si ofera un nivel excelent de securitate pentru: spatii industriale, cladiri administrative, banci, sali de sport, statii, instalatii militare, aeroporturi etc.

turnichet-bridge-ploiesti

Turnichet tip Bridge Caracteristici:

 • Capacitate de 35 persoane/ minut
 • bidirectional
 • “auto rotire” cand nu este alimentat
 • timp de trecere ajustabil
 • contor de persoane
 • carcasa din inox cromat
 • bratele sunt rezistente la apasare de pana la 20kg
 • Electromotor: 12V/30W