Euro Consulting SRL

Contact          0344 266 423     0766 202 000   0725 131 994 info@obiectivprotejat.ro

Automatizari Porti

Batante si Culisante

Mai mult confort

Poarta se deschide singura, fara ca dumneavoastra sa iesiti din masina, fiind nevoie doar de apasarea unui buton al telecomenzii.

Solutiile de automatizare oferite de Euro Consulting atat pentru portile batante, cat si pentru portile liniare ofera cel mai bun raport calitate/ pret. Toate automatizarile Euro Consulting sunt prevazute cu sisteme de siguranta pentru evitarea oricarui risc.

 

Siguranta inainte de toate

Automatizarile Euro Consulting au fost construite respectandprincipii precum siguranta si prevenirea oricaror riscuri. Solutiile oferite poarta semnatura unei tehnologii sigure pe care va puteti baza.

Sistemul pentru detectia automata a obstacolelor asigura protectie pentru intreaga familie si mai ales pentru cei mici. Daca poarta intalneste un obstacol motorul schimba directia instantaneu, pentru evitarea oricarui accident. Motorul are functia de autoblocare, fapt care duce la impiedicarea deschiderii fortate a portii din exterior, de catre persoane neautorizate. In cazul unei  pene de curent, motoarele Euro Consulting se pot debloca si bloca manual, in orice pozitie ar ramane poarta.

 

Confort la o apasare de  buton

Este nevoie de o singura unitate de comanda pentru a controla toate automatizarile Euro Consulting din casa dumneavoastra. Transmisiile telecomenzilor sunt codate cu algoritmi de criptare  3DES si folosesc tehnologia “rolling codes”, fapt care face practic imposibila interceptarea si copierea codului telecomenzii.

Porti automatizate Batante

 automatizari-porti-ploiesti-batante

Porti automatizate Culisante

automatizari-porti-ploiesti-culisante