Euro Consulting SRL

Contact          0344 266 423     0766 202 000   0725 131 994 info@obiectivprotejat.ro

Sisteme alarme Ploiesti

Sisteme alarme Ploiesti

Sisteme alarme Ploiesti

Sistemul de Alarma ideal pentru locuinte (apartamente, case, vile, pensiuni)

Cei mai multi dintre cititori stiu deja ce este un sistem de alarma – ansamblul echipamentelor de detectie si alarmare a unei efractii. Exista pe piata o multitudine de sisteme de alarma pentru apartamente, case, vile – multe scumpe, altele mai ieftine. De unde stim sa alegem cea mai buna solutie?

Ce este sistemul de alarma ideal pentru locuinte?

Un astfel de sistem este alcatuit din toate echipamentele necesare functionarii eficiente a detectiei si avertizarii si ofera toate functiile de care veti avea vreodata nevoie, cu pretul cel mai mic posibil, astfel incat sa nu cheltuiti mai mult decat aveti nevoie pentru a obtine toate avantajele: eficienta, fiabilitate, economie, flexibilitate, siguranta.

Ce va ofera acest sistem?

1. Eficienta. Oricat de scump sau ieftin ar fi sistemul de alarma, daca in cazul unui incident aceasta nu isi face treaba, atunci este inutil. Sistemul pe care l-am alcatuit foloseste numai aparatura profesionala Paradox, testata si aprobata. Evitati sistemele “chinezesti”, de la producatori fara acreditari, pe care le puteti cumpara direct de pe rafturile unor supermarketuri.

2. Fiabilitate. Sistemul de alarma pe care il montati trebuie sa functioneze impecabil multi ani.

3. Economie. Pentru ca am luat in considerare factorul financiar, este util sa reducem din cheltuieli prin eliminarea manoperei costisitoare. Din acest motiv, sistemul de alarma va fi programat in baza specificatiilor pe care le oferiti, iar echipamentele vin cu manuale incluse si cu pasi cat se poate de simpli si intuitivi pentru montaj.

4. Flexibilitate. Multitudinea de optiuni de configurare face din sistemul de alarma unul foarte versatil. Aveti la dispozitie 4 zone pe fir (extensibile pana la 8), 2 partitii individuale (exemplu: pentru o cladire cu parter si etaj puteti arma si dezarma individual parterul – partitia 1 si etajul – partitia 2), 32 coduri de utilizator.

In plus, beneficiati si de comunicare cu telefonul personal. Consideram ca un sistem de alarma nu este complet daca nu pastreaza si legatura cu proprietarul. In cazul unor evenimente veti fi avertizat pe telefonul mobil. Ba mai mult, puteti interactiona direct si dumneavoastra cu sistemul (exemplu: armati si dezarmati folosind telefonul mobil).

De ce echipamente avem nevoie?

Centrala de alarma

Asa cum ii spune si numele, centrala de alarma este elementul central al sistemului de alarma. Centrala este creierul ce face legatura cu toate elementele din sistem. Acest echipament vital primeste semnalul de la senzorii de detectie, primeste comenzile de la tastatura, trimite semnalul de alarma catre sirena si catre modulul de comunicatie mobil pentru ca evenimentele sa ajunga la telefonul dumneavoastra. Din toate aceste motive este crucial ca alegerea centralei sa fie facuta cu grija.

Accesoriile centralei
Centrala de antiefractie este o banala placa cu circuite electronice. Pentru a evita defectiuni si pentru a proteja acest echipament, centrala se monteaza intr-o cutie metalica impreuna cu un transformator si un acumulator ce asigura functionarea sistemului pentru 48 de ore in caz de pana de curent. Optional se poate adauga in aceeasi cutie metalica si modulul de comunicare cu telefonul mobil al clientului.

Tastatura
Tastatura reprezinta interfata dumneavoastra cu intregul sistem. De la tastatura plasati comenzi catre sistemul de alarma: armare, dezarmare, programare si configurare centrala.

Author Info